Cheesecake con salsa de frutos rojos

Hey everyone, it's Louise, welcome to our recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, Cheesecake con salsa de frutos rojos. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Cheesecake con salsa de frutos rojos is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is simple, it is fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. Cheesecake con salsa de frutos rojos is something which I have loved my whole life. They are nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Cheesecake con salsa de frutos rojos, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Cheesecake con salsa de frutos rojos delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Cheesecake con salsa de frutos rojos is 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Cheesecake con salsa de frutos rojos estimated approx 2 hrs.
To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Cheesecake con salsa de frutos rojos using 20 ingredients and 23 steps. Here is how you can achieve it.
¿Imaginas entrar a una cafetería en pleno New York a inicios del siglo XX y poder pedir una rebanada de cheesecake más un café caliente? Se antoja, ¿no? Al parecer esto era un ritual entre los habitantes de esa ciudad en dicha época. Pero, ¿quién fue el culpable de que esto pasara? Arnold Reuben, un joven alemán fue el causante del furor del cheesecake. Se dice que luego de que llegara a América y probara la tarta de queso no descansó hasta crear su propia versión de este postre, creando el tan famoso cheesecake New York.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Cheesecake con salsa de frutos rojos:
- Para la base
- 100 gr Galletas María
- 70 gr Galletas honey Bran
- 30 gr Almendras molidas
- 50 gr azúcar blanco
- 300 gr mantequilla derretida
- Para el relleno
- 720 gr queso crema
- 270 gr azúcar blanco
- 5 pzas huevo
- 100 grs harina suave
- 2 cditas jugo de limón
- 2 cdas extracto de vainilla
- 480 grs crema ácida
- Para la salsa de frutos rojos
- 1/2 k fresa
- 300 gr moras
- 300 gr frambuesas
- 300 gr blue berrys
- 50 gr mantequilla
Instructions to make to make Cheesecake con salsa de frutos rojos
- Ten listo tu mise en place

- Prepara el molde, primero una capa de plástico film, después papel aluminio



- Para esta receta salen dos cheese cakes de 20 cm por último con cinta adhesiva pega el aluminio

- Licúa las galletas y en un bowl agrega la mantequilla derretida, te quedará una pasta

- Agrega la cantidad necesaria en tu molde y aplastalo con un aplanador


- Coloca el queso crema y si está un poco frío trabajalo con el aditamento de pala
- Agrega el azúcar de poco a poco y continua batiendo
- Con una miserable limpia el bowl y pasa la parte de abajo hacia arriba esto es para evitar grumos formados y plastas de queso

- En un bowl por aparte casca uno a uno los huevos y agregalos a la mezcla de poco en poco, deja que se integren y continua agregando los huevos

- Agrega la harina y continua batiendo

- Agrega la crema, con la vainilla
- Tu mezcla debe quedar tersa sin grumos
- Vacía la mezcla en los moldes


- Horneamos de 45 min a 1 hr también use un poco de mezcla para un molde de silicon


- Pasado el horneado, deja que se enfríe

- Para la salsa de frutos rojos, solo agrega los frutos rojos a un coludo o cacerola con el azúcar y la mantequilla


- Mueve de vez en vez hasta que suelten agua misma de la fruta, te recomiendo ocupar una pala de madera, ve machacando los frutos rojos

- Pasados 30 min a fuego bajo licúa y cuela la salsa

- Notaras un color rojo intenso sin necesidad de colorantes reserva hasta que esté a temperatura ambiente y reserva en el refrigerador



- Una vez enfriado el cheesecake colócalo en un platino una base para pastel


- Yo monté un poco de crema para batir y decore con una duya plana

- Una vez decorado solo agregue la salsa de frutos rojos

- Y quedó 🤤😋


As your experience and confidence expands, you will find that you have a lot more all-natural control over your diet and adapt your diet to your personal tastes with time. Whether you want to offer a recipe that utilizes less or more ingredients or is a little bit more or less hot, you can make simple modifications to attain this goal. To put it simply, begin making your recipes on schedule. As for standard food preparation skills for beginners you do not require to learn them however just if you understand some straightforward food preparation techniques.
This isn't a total overview to fast as well as simple lunch recipes yet its excellent something to chew on. Ideally this will get your imaginative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family members without doing a lot of square meals on your trip.
So that's going to wrap it up with this special food Steps to Make Speedy Cheesecake con salsa de frutos rojos. Thanks so much for reading. I'm confident you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment